Loop

MK SQ EN

Сите твои слики и видеа достапни на сите уреди

Складирај

Складирај ги сите твои слики и видеа од сите уреди. Зачувај ги твоите омилени содржини и тие ќе бидат секогаш безбедни и секаде достапни.

Синхронизирај

Loop автоматски ги синхронизира сите твоите содржини и тие секогаш ти се на дофат од смартфон, МАXTV, таблет или компјутер.

Сподели

Сподели видеа, слики и колекции со твоите пријатели и уживај во содржините кои тие ќе ги споделат со тебе.

Достапно секаде

Симни ги нашите бесплатни апликации, сними видео или направи фотографија и сподели ја твојата приказна со светот.

scroller